Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،   ویروس کرونا با آمدنش به این دنیا همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داده و علاوه بر هدف گرفتن سلامت انسان ها، کسب و کار ، تجارت، سیاست و خلاصه همه چیز را دستخوش تغییرات بسیار کرده است!
نصف جهان هم از گزند آسیب‌های این ویروس مزاحم در امان نبود و حالا تقریبا دو سه ماهی می‌شود که یکی از قطب‌های گردشگری جهان، روی هیچ گردشگری را به خود ندیده و خسارات فراوانی به این بخش مهم و صنعت سبز و رو به توسعه وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  خسارت ۴۰۰ میلیارد تومانی کرونا به گردشگری استان اصفهان درخشان معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان به خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،گفت: با شیوع ویروس کرونا به طور کامل تاسیسات گردشگری از ریل خارج شد.

او ادامه داد: در نهایت تمام پرواز‌ها و سفر‌ها به استان اصفهان که یکی از مقاصد اصلی گردشگری داخلی و خارجی به حساب می‌آید لغو شد و در تاریخ بیستم اسفندماه ۹۸ در ستاد استانی مقابله با کرونا تصمیم به تعطیلی همه تاسیسات و بخش‌های گردشگری گرفته شد.
معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ادامه داد: چند ماه مانده به سال ۹۹ ما با تمام توان در ستاد خدمات سفر، خود را برای خدمت رسانی به مسافران نوروزی آماده کرده بودیم که در نهایت با شیوع ویروس کرونا، ستاد خدمات سفر به ستاد مقابله با کرونا تبدیل شد و کاملا در راستای خدمت رسانی به این امر مهم قرار گرفت.
درخشان تاکید کرد: با تعطیلی تاسیسات گردشگری، بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده است و ما به حمایت جدی و همه جانبه دولت و سایر بخش‌ها نیاز داریم.
شروع به کار برخی تاسیسات گردشگری با پنجاه درصد ظرفیت   سید علی صالح درخشان گفت: از بیستم اسفند ماه سال گذشته بر اساس مصوبه ستاد مبارزه با بیماری کرونا و در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، پذیرش، رزرو و اقامت در تمامی واحد‌های اقامتی استان اصفهان شامل: هتل‌ها، اقامتگاه‌های سنتی، میهمانپذیر‌ها و اقامتگاه‌های بومگردی ممنوع شد.
او افزود: اخیرا طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونا، تاسیسات گردشگری مانند هتل‌ها می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فقط با ۵۰ درصد ظرفیت خود کار کنند.     معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ادامه داد: البته در شرایط فعلی کمتر کسی به قصد گردشگری به استان اصفهان سفر می‌کند و فعالیت تاسیساتی مانند هتل‌ها با ۵۰ درصد ظرفیت، به دلیل سرویس دهی به افرادی است که ناچار به انجام سفر هستند و ما فقط سفر‌های اجتناب ناپذیر از سوی پرسنل ادرات، مهندسان ناظر را شاهد هستیم و به هیچ عنوان رونقی حتی به قدر اندک در این حوزه رخ نداده است.
او تاکید کرد: این کار با توجه به مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا انجام می‌شود و تمامی هتل‌ها موظف به رعایت دقیق و کامل همه دستور‌های بهداشت اعم از ضدعفونی کردن و پذیرش مسافران تا سقف ۵۰ درصد ظرفیت خود هستند و کارشناسان این اداره کل نظارت‌های دوره ایی و دقیقی بر عملکرد واحد‌های اقامتی خواهد داشت.   مرمت‌ بنا‌های تاریخی در ایام شیوع بیماری کرونا
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با اشاره به اقداماتی که به همت سازمان میراث فرهنگی در زمان شیوع ویروس کرونا انجام شده گفت: همزمان با شیوع بیماری کرونا در سطح کشور و بر اساس مصوبات ستاد مبارزه با بیماری کرونا و دستورالعمل‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کلیه بنا‌های تاریخی و جاذبه‌های گردشگری کشور، از جمله استان اصفهان از اواخر اسفندماه سال گذشته تعطیل شد.   فریدون الهیاری ادامه داد:با توجه به تعطیلی بنا‌های تاریخی، کارشناسان اداره کل از این فرصت استفاده نموده و مطابق با برنامه ریزی‌های به عمل آمده از پایان تعطیلات نوروزی، کار پایش بنا‌های تاریخی در اختیار این اداره کل را در سطح استان به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.    
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان تاکید کرد: اگر چه تمامی این مجموعه‌ها در طول ایام سال مراقبت می‌شوند، لکن تعطیلی این مجموعه ها، فرصت مناسبی را در راستای بررسی دوباره وضعیت این بنا‌ها توسط کارشناسان فراهم آورد، لذا بخش امانی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان در طول این ایام بر اساس بررسی‌های کارشناسان، کار مرمت موضعی مجموعه هائی را که نیاز به مرمت دارند آغاز کرده است، لذا امیدواریم با بازگشائی مجدد این مجموعه ها، گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی از این مجموعه‌ها بهره‌مند گردند.
الهیاری تصریح کرد: عملیات مرمت اساسی بنا‌های تاریخی استان مطابق با برنامه ریزی‌های به عمل آمده در کنار این مرمت‌های موضعی در طی سال ۱۳۹۹ ادامه خواهد یافت.   آغاز به کار برخی کارگاه‌های صنایع دستی استان اصفهان   معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: در اسفندماه سال گذشته با استناد به مصوبات ستاد مبارزه با بیماری کرونا بیش از ۴۵۰۰ کارگاه و یک هزار فروشگاه عرضه صنایع دستی استان اصفهان به طور کامل تعطیل شد.
جعفر جعفر صالحی افزود: بیش از ۵۰ هزار نفر از هنرمندان و فعالان صنایع دستی استان اصفهان با مراجعه به پایگاه اینترنتی Salamat.gov.ir درخواست خود را به منظور آغاز مجدد فعالیت‌های خود در سال ۱۳۹۹ در این سامانه درج و پس از صدور مجوز فعالیت‌های خود را از روز شنبه ۳۰ فروردین ماه آغاز کرده اند.  
لزوم حمایت دولت و افزایش طرح‌های تشویقی برای احیای گردشگری   درخشان گفت: این شرایط نه فقط برای استان اصفهان و کشور ایران بلکه در بخش عظیمی از جهان فراگیر شده و گذر از این مرحله به همدلی و همراهی همه جانبه دستگاه‌ها نیاز دارد. ما مشکلات و اخبار موجود را به وزارتخانه و استانداری اصفهان ارجاع داده ایم و امیدواریم تسهیلات با بسته‌های حمایتی برای عبور از این وضعیت درنظر گرفته شود.
او با اشاره به اینکه بانک‌ها نرخ بهره را ۱۵ درصد کرده اند ادامه داد: نرخ تسهیلات باید کمترشود، هرچند در شرایط فعلی نرخ بهره را به منظور بهتر شدن شرایط ۱۲ درصد درنظر گرفته اند، اما باید گفت که ما هنوز در این بخش دچار مشکل هستیم و با کاهش این نرخ به حدود ۹ تا ۱۹ درصد می‌توان قدری از ضرر و زیان وارده به این حوزه جلوگیری کرد.
معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان بیان کرد: مواردی همچون: تخفیف و تقسیط عوارض فعالان گردشگری و صنایع دستی به مدت یک سال، ارائه بسته‌های تخفیف مالیاتی، افزایش سقف معافیت مالیاتی، حقوقی پرسنل این حوزه ها، همکاری بیمه‌های کشور در راستای ارائه بیمه خسارت به فعالان گردشگری و صنایع دستی از محل اخذ عوارض ورود به هتل‌ها و خطوط هوائی مطرح شده و امیدواریم تمامی دوائر و دستگاه‌های دولتی در راستای حمایت از تولید صنایع دستی اصیل ایرانی، تمامی هدایای خود را از طریق خرید صنایع دستی ارائه کنند.

او افزود: ما هنوز نمی‌دانیم که چه اتفاقی می‌افتد و سایه این ویروس چه زمانی از سر جهان برداشته می‌شود، بنابراین با توجه به اینکه اولویت اصلی ما سلامت مردم است، هنوز نمی‌توان زمانی را برای رونق دوباره گردشگری اعلام کرد و ما همچنان منتظر اخبار خوب در این حوزه هستیم.
درخشان گفت: از همه عزیزانی که در زمان رونق گردشگری و قبل از شیوع کرونا از ما حمایت می‌کردند از نماینده‌های مجلس، اعضای شورا، مقام‌های استانی و کشوری، شهرداری و دیگر مسئولان می‌خواهیم که در این شرایط مارا فراموش نکنند، چراکه گردشگری اولویت اول توسعه استان و صنعتی سبز و رو به رشد است.   گزارش از سولماز محمدی   انتهای پیام/م  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا میراث فرهنگی جاذبه گردشگری معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان تاسیسات گردشگری مقابله با کرونا بنا های تاریخی مجموعه ها بیماری کرونا ویروس کرونا درصد ظرفیت هتل ها بنا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۰۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران از صدور ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در این استان مازندران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، عصر امروز_سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران ا اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران یکی از تدابیر مهم دولت سیزدهم در شناسایی و تقویت توانمندی‌های استان‌ها با توجه به زنجیره ارزش در استان‌های مختلف عنوان و اظهار کرد: در این تدبیر، استان مازندران به عنوان قطب کشاورزی و گردشگری تعریف شده و ماهیت استان هم در همین قالب برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: تلاش اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در اقتصاد دریا محور است که اقداماتی در این راستا انجام شد.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ عنوان موافقت اصولی برای فعالیت گردشگری در بستر دریا صادر شده است، گفت: همچنین ۲۰۰ موافقت اصولی برای تفریحات دریایی در مازندران صادر شده است که با موافقت‌ها و مجوزهای صادر شده مازندران بسترسازیهای لازم را برای فعالیت براساس اقتصاد دریاپایه است.

ایزدی ادامه داد: در راستای توسعه زنجیره ارزش مورد توجه این استان، برنامه‌ریزی برای صادرات صنایع دستی به منظور حمایت از هنرمندان تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های اصلی و بومی مازندران احیا شده و بسته‌بندی صنایع‌دستی و برندسازی این محصولات نیز مورد توجه قرار گرفته است، در خصوص احیای بناهای تاریخی و میراثی مازندران عنوان کرد: در این زمینه به منظور جذب گردشگر برنامه‌هایی در نظر گرفته شد که سال گذشته ۸۰ هزار گردشگر خارجی وارد مازندران شدند؛ پیش‌بینی می‌شود با توسعه گردشگری دریایی در مازندران، این میزان در سال‌های آتی افزایش یابد.

کد خبر 749476

دیگر خبرها

  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال